Avond Wandel 4 daagse 2023

                 Muziek, spel en creativiteit

            55 jaar KVW Nederweert een feit

 

 

KinderVakantieWerk Nederweert, is weer druk bezig met het opzetten van een geweldig programma voor onze Kindervakantieweek 2023.

Het belooft dan ook een spectaculaire week te worden.

 

KVW is van 21 t/m 25 augustus

W4D is van 22 t/m 25 augustus

 

Er wordt de mogelijkheid geboden om de kinderen in te schrijven op de volgende data:

 

10 mei in Basisschool De Schrank te Ospel

24 mei in Basisschool Budschop

31mei in De Pinnenhof.

 

Het inschrijven is iedere keer van 12.15 tot 14.00 uur. Je kunt voor het inschrijven op iedere plek terecht. Je hoeft dus niet te wachten tot we bij jou in de buurt zijn. Na deze laatste inschrijfdatum kunnen we helaas geen kinderen meer inschrijven omdat we dan direct daarna alle activiteiten definitief  maken en het aantal deelnemers aan de diverse partijen doorgeven. Heb je zelf als ouder niet de mogelijkheid om op een van deze datums je kind in te schrijven dan is er wellicht een opa of oma of ouder van een vriendje of vriendinnetje die dit voor jou kan verzorgen.

Bent u een ouder met een kleine beurs dan is er via de gemeente misschien de mogelijkheid om hiervoor een bijdrage aan te vragen.  info@nederweert.nl

 

Denk je nu; wat een leuke week en zou je hier graag een handje uit willen steken! Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons tijdens deze week willen helpen. Kijk eens op onze website www.kvwnederweert.nl   Je kunt hier het contactformulier invullen om je aan te melden. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je bent van harte welkom!

 

 

Bestuur KinderVakantieWerk Nederweert.

 

 

 

Sportievelingen kom wandelen, het is erg gezond!!

Beste wandelaars, onderstaand  data van de W4D 2023.

Meer info volgt t.z.t via onze website,Nederweert24,Weekblad voor Nederweert, facebook.

Wandelvierdaagse 2023 Nederweert van

22 t/m 25 augustus