Nieuws

Beste vrijwilliger,

 

Rabo ClubSupport komt er weer aan!

 

De Rabobank zegt hier het volgende over:  “Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.”

 

Natuurlijk doen wij als Stichting KinderVakantieWerk Nederweert graag hieraan mee, we willen de schoolgaande jeugd in 2022 weer een spetterende week bezorgen. Door Covid19 is dit al voor het tweede jaar op rij niet gelukt, dus is het extra belangrijk om in 2022 flink uit te pakken met leuke activiteiten.

 

We nodigen de leden van de Rabobank dan ook van harte uit om op ons te stemmen gedurende de stemperiode. Deze stemperiode is van 4 tot 25 oktober aanstaande. Stemmen kan via de RABO app en Rabo Online bankieren, je hebt dan geen stemcode nodig. Als je geen Rabo app of Rabo Online bankieren hebt krijg je een stemcode toegestuurd.

 

Stem op KVW Nederweert!

 

 

 

 

 

 

Jan Lindersfonds

De medewerkers van onze supermarkt in Nederweert hebben Stichting KinderVakantieWerk Nederweert gekozen om te adopteren als lokaal goed doel voor 2021. Van harte gefeliciteerd daarmee. Jullie samenwerking is een vervolg op de samenwerking in 2020. Omdat we in 2020 nagenoeg geen activiteiten mochten organiseren hebben wij gemeend er goed aan te doen om een verlengingsjaar voor te stellen. Met adopteren is bedoeld dat zij zich gedurende het jaar samen met u willen inzetten voor uw doel. Wij stellen het op prijs als uw goede doel zich presenteert in onze supermarkt.

Voor meer info Jan Linders fonds zie link, www.janlindersfonds.nl.

Op dit moment zijn er nog geen activiteiten in onze winkels toegestaan, wij hopen dat daar volgend jaar verandering in zal komen.

Tot slot wens ik u veel succes met uw samenwerking in 2021. Wij hopen dat jullie op enig moment volgend jaar actief aanwezig mogen zijn in onze winkels.

Tot die tijd, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.