Kindervakantie Werk

Beste vrijwilliger,

Rabo ClubSupport komt er weer aan!

De Rabobank zegt hier het volgende over:  “Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.”

Natuurlijk doen wij als Stichting KinderVakantieWerk Nederweert graag hieraan mee, we willen de schoolgaande jeugd in 2022 weer een spetterende week bezorgen. Door Covid19 is dit al voor het tweede jaar op rij niet gelukt, dus is het extra belangrijk om in 2022 flink uit te pakken met leuke activiteiten.

We nodigen de leden van de Rabobank dan ook van harte uit om op ons te stemmen gedurende de stemperiode. Deze stemperiode is van 4 tot 25 oktober aanstaande. Stemmen kan via de RABO app en Rabo Online bankieren, je hebt dan geen stemcode nodig. Als je geen Rabo app of Rabo Online bankieren hebt krijg je een stemcode toegestuurd.

Stem op KVW Nederweert!

Kindervakantiewerk

Helaas kunnen we dit jaar geen KVW-week organiseren in verband met de coronacrisis.

Het eerder aangekondigde KVW Online zal helaas ook niet door kunnen gaan.
Hopelijk zien we elkaar weer in 2022 met een echte KVW Week