Stem op uw goede doel!

Met veel enthousiasme maken wij bekend dat de stemweek van het Jan Linders Fonds verplaatst wordt naar de week van maandag 28 september t/m zondag 4 oktober 2020. Dit betekent dat u in deze week kunt stemmen op uw goede doel! Klanten van Jan Linders Supermarkten ontvangen één stembriefje bij hun boodschappen. Het stembriefje kan ingeleverd worden t/m zondag 4 oktober in de inleverbox bij de Jan Linders supermarkt waardoor u gesteund wordt/bent. Wij adviseren u om, in verband met covid-19, zelf een pen mee te nemen om op het stembriefje te kunnen schrijven.

 

De drie goede doelen met de meeste stemmen ontvangen een cheque ter waarde van 500, 1.000 en 2.500 euro. We zoeken momenteel nog naar een geschikte en veilige manier om deze cheques uit te reiken. Hierover volgt later meer informatie. In de bijlage vindt u een afbeelding welke u op uw sociale media kunt plaatsen, zodat u uw netwerk kunt stimuleren om te stemmen.

 

Veel succes!


Met vriendelijke groet,

Jan   Linders Fonds

 
 
KVW NEDERWEERT heeft een sponsor cheque mogen ontvangen van de sponsorwinkel kleding&speelgoed. Dank je wel Nellie Mesman.
 
 
 
 

 

 

Rabo ClubSupport komt er weer aan. 

De Rabobank zegt hier het volgende over:  “Om bij te dragen aan de leefbaarheid in Weerterland en Cranendonck ondersteunen we met deze campagne een bruisend verenigingsleven. We stellen daarvoor in 2020 € 150.000 beschikbaar. Dit bedrag verdelen we onder deelnemende verenigingen en stichtingen.” 

Natuurlijk doen wij als Stichting KinderVakantieWerk Nederweert graag hieraan mee, we willen de schoolgaande jeugd in 2021 weer een spetterende week bezorgen. 

We nodigen de leden van de Rabobank dan ook van harte uit om op ons te stemmen gedurende de stemperiode. Deze stemperiode is van 5 tot 25 oktober aanstaande. Alleen wanneer je lid bent van de Rabobank kun je stemmen, zij krijgen een uitnodiging om hun stem uit te brengen.

 

 

 

KVW 2021

van 23 t/m 27 augustus.

 

W4D

24 tot en met 27 augustus

Wij wijzen jullie graag op ons privacybeleid (link)