PERSBERICHT

 

Sport Nederweert wil er graag samen met KVW Nederweert voor zorgen dat de volgende avondvierdaagse een extra groot feest wordt. Dus kom in beweging en doe mee met de virtuele vierdaagse in september.

 

Nederweert, 26 augustus – Van 18 t/m 27 september vindt de Stap & Trap vierdaagse plaats.

Een virtuele vierdaagse waarbij je met deelname de lokale vierdaagse organisatie een extra stimulans geeft voor volgend jaar. Zij kunnen het dit jaar helaas door de huidige maatregelen niet organiseren. Maar daar heeft Sport Nederweert een oplossing voor. Loop, hardloop, skate of fiets jij alsnog lekker met ons mee?

 

Voor KVW Nederweert!

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de lokale organisatie. Omdat zij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren, willen ze er volgend jaar een extra groot feest van maken. En daar kun jij ze bij helpen! Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar.

Wij doen het anders

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 18 t/m 27 september daag jij jezelf uit om de afstand vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat! Jouw inzet wordt uiteraard beloond met een medaille. Dus kom in beweging en zorg voor dat extra grote feest in 2021. Wij doen mee! We hopen jij ook.

Schrijf je nu in op www.sportnederweert.nl en kom in beweging!

Noot voor redactie

Meer weten over de Stap & Trap vierdaagse in Nederweert? U kunt contact opnemen met Manon van Veghel via info@sportnederweert.nl of via 06-28 39 19 97. Kijk ook eens op onze website www.sportnederweert.nl of Facebook @sportnederweert

St. Kindervakantiewerk Nederweert alternatief programma 2020.

 

Vanaf vandaag is het mogelijk om mee  te doen aan het alternatief programma van Kindervakantiewerk Nederweert


Nieuws

KVW Nederweert,

is het goede doel Jan Linders Fonds Nederweert 2020. Klik hier voor meer info.