Stem op uw goede doel!

Met veel enthousiasme maken wij bekend dat de stemweek van het Jan Linders Fonds verplaatst wordt naar de week van maandag 28 september t/m zondag 4 oktober 2020. Dit betekent dat u in deze week kunt stemmen op uw goede doel! Klanten van Jan Linders Supermarkten ontvangen één stembriefje bij hun boodschappen. Het stembriefje kan ingeleverd worden t/m zondag 4 oktober in de inleverbox bij de Jan Linders supermarkt waardoor u gesteund wordt/bent. Wij adviseren u om, in verband met covid-19, zelf een pen mee te nemen om op het stembriefje te kunnen schrijven.

 

De drie goede doelen met de meeste stemmen ontvangen een cheque ter waarde van 500, 1.000 en 2.500 euro. We zoeken momenteel nog naar een geschikte en veilige manier om deze cheques uit te reiken. Hierover volgt later meer informatie. In de bijlage vindt u een afbeelding welke u op uw sociale media kunt plaatsen, zodat u uw netwerk kunt stimuleren om te stemmen.

 

Veel succes!


Met vriendelijke groet,

Jan   Linders Fonds

 
 
 
 
 
KVW NEDERWEERT heeft een sponsor cheque mogen ontvangen van de sponsorwinkel kleding&speelgoed. Dank je wel Nellie Mesman.
 
 
 
 

Rabo ClubSupport komt er weer aan. 

De Rabobank zegt hier het volgende over:  “Om bij te dragen aan de leefbaarheid in Weerterland en Cranendonck ondersteunen we met deze campagne een bruisend verenigingsleven. We stellen daarvoor in 2020 € 150.000 beschikbaar. Dit bedrag verdelen we onder deelnemende verenigingen en stichtingen.” 

Natuurlijk doen wij als Stichting KinderVakantieWerk Nederweert graag hieraan mee, we willen de schoolgaande jeugd in 2021 weer een spetterende week bezorgen. 

We nodigen de leden van de Rabobank dan ook van harte uit om op ons te stemmen gedurende de stemperiode. Deze stemperiode is van 5 tot 25 oktober aanstaande. Alleen wanneer je lid bent van de Rabobank kun je stemmen, zij krijgen een uitnodiging om hun stem uit te brengen.

PERSBERICHT

 

Sport Nederweert wil er graag samen met KVW Nederweert voor zorgen dat de volgende avondvierdaagse een extra groot feest wordt. Dus kom in beweging en doe mee met de virtuele vierdaagse in september.

 

Nederweert, 26 augustus – Van 18 t/m 27 september vindt de Stap & Trap vierdaagse plaats.

Een virtuele vierdaagse waarbij je met deelname de lokale vierdaagse organisatie een extra stimulans geeft voor volgend jaar. Zij kunnen het dit jaar helaas door de huidige maatregelen niet organiseren. Maar daar heeft Sport Nederweert een oplossing voor. Loop, hardloop, skate of fiets jij alsnog lekker met ons mee?

 

Voor KVW Nederweert!

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de lokale organisatie. Omdat zij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren, willen ze er volgend jaar een extra groot feest van maken. En daar kun jij ze bij helpen! Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar.

Wij doen het anders

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 18 t/m 27 september daag jij jezelf uit om de afstand vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat! Jouw inzet wordt uiteraard beloond met een medaille. Dus kom in beweging en zorg voor dat extra grote feest in 2021. Wij doen mee! We hopen jij ook.

Schrijf je nu in op www.sportnederweert.nl en kom in beweging!

Noot voor redactie

Meer weten over de Stap & Trap vierdaagse in Nederweert? U kunt contact opnemen met Manon van Veghel via info@sportnederweert.nl of via 06-28 39 19 97. Kijk ook eens op onze website www.sportnederweert.nl of Facebook @sportnederweert

St. Kindervakantiewerk Nederweert alternatief programma 2020.

 

Vanaf vandaag is het mogelijk om mee  te doen aan het alternatief programma van Kindervakantiewerk Nederweert

 

Nieuws

KVW Nederweert,

is het goede doel Jan Linders Fonds Nederweert 2020. Klik hier voor meer info.