Rabo ClubSupport komt er weer aan. 

De Rabobank zegt hier het volgende over:  “Om bij te dragen aan de leefbaarheid in Weerterland en Cranendonck ondersteunen we met deze campagne een bruisend verenigingsleven. We stellen daarvoor in 2020 € 150.000 beschikbaar. Dit bedrag verdelen we onder deelnemende verenigingen en stichtingen.” 

Natuurlijk doen wij als Stichting KinderVakantieWerk Nederweert graag hieraan mee, we willen de schoolgaande jeugd in 2021 weer een spetterende week bezorgen. 

We nodigen de leden van de Rabobank dan ook van harte uit om op ons te stemmen gedurende de stemperiode. Deze stemperiode is van 5 tot 25 oktober aanstaande. Alleen wanneer je lid bent van de Rabobank kun je stemmen, zij krijgen een uitnodiging om hun stem uit te brengen.

 

 

 

 

PERSBERICHT

 

 

Sport Nederweert wil er graag samen met KVW Nederweert voor zorgen dat de volgende avondvierdaagse een extra groot feest wordt. Dus kom in beweging en doe mee met de virtuele vierdaagse in september.

 

Nederweert, 26 augustus – Van 18 t/m 27 september vindt de Stap & Trap vierdaagse plaats.

Een virtuele vierdaagse waarbij je met deelname de lokale vierdaagse organisatie een extra stimulans geeft voor volgend jaar. Zij kunnen het dit jaar helaas door de huidige maatregelen niet organiseren. Maar daar heeft Sport Nederweert een oplossing voor. Loop, hardloop, skate of fiets jij alsnog lekker met ons mee?

 

Voor KVW Nederweert!

Samen lopen, hardlopen, skaten en fietsen we vier dagen! Je komt niet alleen lekker in beweging, kunt van de omgeving genieten maar je geeft ook iets terug aan de lokale organisatie. Omdat zij het dit jaar helaas niet kunnen organiseren, willen ze er volgend jaar een extra groot feest van maken. En daar kun jij ze bij helpen! Met deelname aan de Stap & Trap vierdaagse doneer je automatisch een gedeelte van het 5 euro inschrijfgeld en draag je bij aan de organisatie voor volgend jaar.

Wij doen het anders

Dit jaar loop je door middel van een app een zelfgekozen afstand. Jij bepaalt of je gaat voor de 2, 5, 10 of 25 kilometer. Iedereen kan dus meedoen! In de week van 18 t/m 27 september daag jij jezelf uit om de afstand vier dagen te volbrengen. Zo kunnen we toch op gepaste afstand van de omgeving genieten. Via de app kun je elkaar live volgen en wellicht voorbij zien komen. Hoe leuk is dat! Jouw inzet wordt uiteraard beloond met een medaille. Dus kom in beweging en zorg voor dat extra grote feest in 2021. Wij doen mee! We hopen jij ook.

Schrijf je nu in op www.sportnederweert.nl en kom in beweging!

 

 

Noot voor redactie

Meer weten over de Stap & Trap vierdaagse in Nederweert? U kunt contact opnemen met Manon van Veghel via info@sportnederweert.nl of via 06-28 39 19 97. Kijk ook eens op onze website www.sportnederweert.nl of Facebook @sportnederweert

 

 

 

 

Wandelvierdaagse Nederweert 2021

De start vindt dan plaats op dinsdagavond 24 augustus en de intocht op vrijdagavond 27 augustus.

Er zal geen gezamenlijke intocht meer zijn maar de wandelaars komen op eigen gelegenheid, via de uitgezette en gepijlde route naar de finish in het centrum van Nederweert.

Bij binnenkomst op vrijdagavond zullen de wandelaars die 4 dagen gelopen hebben, en hun wandelkaart elke dag 3 keer is geknipt, een medaille en een wandeldiploma ontvangen.

 

Dinsdag: 

Start:            Gemeentewerf
                     Gutjesweg 
                     Nederweert.

Starttijd:      Tussen 18.15 en 18.45 uur.
                     (12.5 km. tot 18.30 uur.)

 

Woensdag: 

Start:             Eynderhoof
                      Milderspaad
                      Nederweert-Eind

Starttijd:        Tussen 18.15 en 18.45 uur.
                       (12.5 km. tot 18.30 uur.)

Donderdag: 

Start:             Kluskens Meubelcr.
                      Pannenweg 127
                      Nederweert.

Starttijd:        Tussen 18.15 en 18.45 uur.
                       (12.5 km. tot 18.30 uur.)

Vrijdag: 

Start:             Raadhuisplein
                      (ingang gemeentehuis)                                       
                       Nederweert.

Starttijd:        Tussen 18.15 en 18.45 uur.
                       (12.5 km. tot 18.30 uur.)

 

Heb je vragen? 
neem dan contact op met,
Tjeu Stultiens
Eikenstraat 44
6031 VW Nederweert

06-51246162

Wij wijzen jullie graag op ons privacybeleid (link)