Rabobank Samen Sterker. Sponsort u ons ook?

Rabobank Weerterland en Cranendonck draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabobank Samen Sterker speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Weerterland en Cranendonck stelt hiervoor € 100.000,- beschikbaar. Ook Stichting KinderVakantieWerk Nederweert doet mee!

Stemmen

Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck mogen van 13 oktober tot en met 23 oktober 2016 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Samen verdelen zij dan € 100.000,- onder het lokale verenigingsleven. Iedere stem is geld waard! U steunt ons toch ook?

Oproep aan alle leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck

Het is voor Stichting KinderVakantieWerk Nederweert belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze activiteiten. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker. Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/weert

Kom in actie en beslis mee van 13 t/m 23 oktober 2016 en help ons KinderVakantieWerk. Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur KinderVakantieWerk Nederweert.